Power Delivery Board - USB-C (Qwiic)

Item no.:
DEV-15801
€ 32,61 € 26,95
Op voorraad

Customer Reviews

Beoordeeld met 9.0 van 10 - Gebaseerd op 1780 reviews

Met de SparkFun Power Delivery Board is het mogelijk om voor een eigen project de spanning van de adapter in te stellen in het bereik 5...20 V en tot een vermogen van 100 W. De Power Delivery Board gebruikt een zelfstandige controller om met de adapter te communiceren en deze naar een hogere spanning dan 5 V te laten schakelen. Dit maakt het mogelijk om dezelfde voedingsadapter voor verschillende projecten te gebruiken in plaats voor elk project een eigen exemplaar.

Het SparkFun Power Delivery Board is uitgerust met de STUSB4500 van STMicroelectronics. Dit IC regelt de communicatie op de juiste manier volgens de USB-C-standaard. Daar hebt u dus geen omkijken naar. Wel dient de kaart geconfigureerd te worden. Daarvoor hebt u een I2C-bus nodig. Het Qwiic-systeem maakt het eenvoudig om de module aan te sluiten op een microcontroller.

U kunt een USB-C voedingsadapter gebruiken die Power Delivery ondersteunt. De spanningen en het vermogen is afhankelijk van het type adapter dat u gebruikt. De 87 W USB-C Power Adapter van Apple biedt bijvoorbeeld de spanningen 5,2 V, 9 V, 14,5 V en 20,3 V met een uitgangsvermogen van 87 W.

Meer informatie is beschikbaar op de website van Sparkfun.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: