PowerPDU 4C Remote Controlled Power Outlets with Metering

Item no.:
NETIO-PPDU-4C-EU
€ 353,32 € 292,00
Op voorraad
  • 10 + p/p € 317,99 € 262,80

Customer Reviews

NETIO PowerPDU 4C is een kleine 110/230 V PDU (Power Distribution Unit) met vier bestuurbare IEC-320 C13 uitgangen (max 10 A). Daarbij wordt van elke uitgang de elektrische parameters (A, W, kWh, TPF, V, Hz) met hoge nauwkeurigheid gemeten. Tevens bevat hij een Ethernet-switch en twee LAN-poorten voor netwerkverbindingen.

Met de NETIO Cloud-service kunnen de uitgangen vanaf elke locatie worden aangestuurd, zonder port-forwarding in de router.

Het schakelgedrag van de uitgangen vindt plaats op basis van ZCS (Zero Current Switching), dit om de aangesloten apparatuur te beschermen tegen hoge schakelpieken. De vier uitgangen kunnen afzonderlijk worden in- en uitgeschakeld met behulp van verschillende M2M API-protocollen, zoals XML, JSON, Telnet, SNMP, Modbus/TCP en MQTT. Als een onderscheidend kenmerk biedt de PowerPDU 4C een RS-232 seriële poort (3-pins) die kan worden bediend met een Lua-script of kan worden gebruikt als een externe seriële poort.

De PowerPDU 4C smart PDU is ontworpen om de stroom in racks te verdelen. Hij wordt gebruikt om de 230 V voedingsspanning van diverse apparaten te schakelen met behulp van een mobiele app, door een computerprogramma (via M2M API) of door een aangepast script (Lua). Handig is ook de timer (Scheduler) of auto reboot-functionaliteit (IP WatchDog).

Aansluitkabels zijn niet inbegrepen. Een geschikte kabel is bijvoorbeeld een exemplaar met een IEC C14-connector (mannelijk) naar een CEE 7/3-connector (vrouwelijk).

Meer informatie is beschikbaar op de website van NETIO.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: