Web-Enabled Instrumentation-Grade Data Acquisition

Item no.:
X-420-I
€ 435,54 € 359,95
Op voorraad
  • 5 + p/p € 413,76 € 341,95
  • 10 + p/p € 391,98 € 323,95

Customer Reviews

De X-420 is een volledig functionele Ethernet I/O-bewakings- en data-acquisitiemodule met een innovatieve oplossing voor het creëren van geavanceerde besturingstaken zonder dat scripting nodig is. De X-420 ondersteunt peer-to-peer communicatie tussen de modules. Hij communiceert met maximaal 32 modules en biedt u de mogelijkheid om tot 100 I/O-punten te bewaken en te besturen. De X-420 heeft een ingebouwde webserver, zodat de module via een standaard webbrowser (of via de CBW smartphone app) kan worden ingesteld, aangestuurd en gecontroleerd.

De X-420 heeft veel extra functies zoals de mogelijkheid om een verbinding met servers op afstand te initiëren, BASIC programming, SNMP, email alerts, peer-to-peer communicatie, interne monitoring, graphing, etc. Er is geen software nodig voor installatie of gebruik.

De ControlByWeb producten kunnen eenvoudig in geautomatiseerde systemen geïntegreerd worden door het gebruik van Modbus/TCP en XML besturingspagina's. U heeft tevens toegang tot uw Ethernet controllers met de CBW Mobile App en/of CBW Cloud.

De module ondersteunt HTTPS, SSL, heeft twee digitale I/O's, vier analoge ingangen, één frequentie-ingang en een 1-Wire bus voor het uitlezen van maximaal 16 sensoren. De module werkt op een voedingsspanning van 9...28 Vdc. Ook is er een uitvoering leverbaar met PoE (zie onder).

Meer informatie is beschikbaar op de website van ControlByWeb.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: