GPS-RTK2 Board - ZED-F9P (Qwiic)

Item no.:
GPS-15136
€ 326,64 € 269,95
Op voorraad

Customer Reviews

Beoordeeld met 9.0 van 10 - Gebaseerd op 1799 reviews

Standaard GPS heeft een nauwkeurigheid van 3 meter, maar deze GPS-module heeft een nauwkeurigheid van 1 cm!

De SparkFun GPS-RTK2 is een krachtig breakout-board voor de ZED-F9P-module van u-blox. Deze ZED-F9P is het topmodel voor zeer nauwkeurige GNSS- en GPS-locatiebepaling, waaronder RTK (Real Time Kinematics). Een GPS-ontvanger die RTK kan ontvangen, neemt de normale signalen van de GPS-satellieten samen met een RTCM-correctiestroom en berekent vervolgens uw locatie in realtime met een nauwkeurigheid van 1 cm drie-dimensionaal.

De ZED-F9P is uniek omdat hij in staat is tot zowel rover- als base-station functionaliteit. In de survey-in mode is hij een base-station en is hij in staat om de RTCM 3.x correctiegegevens te leveren.

De GPS-RTK2 heeft vijf communicatiepoorten: USB-C (die ook kan werken als COM-poort), twee UART (3,3 V TTL), een I2C-poort (via de twee Qwiic-connnectors of de soldeeraansluitingen) en een SPI-poort. Sparkfun heeft ook een Arduino-bibliotheek voor u-blox-modules gemaakt, om het lezen en besturen van de GPS-RTK2 gemakkelijk te maken.

De ZED-F9P vereist een goede GPS/GNSS-antenne met een metalen schijf van 10 cm er onder die als grondvlak dienst moet doen.

Meer informatie is beschikbaar op de website van Sparkfun.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: