ClickCease

OpenLog Artemis

Meer afbeeldingen

  • OpenLog Artemis DEV-16832
  • OpenLog Artemis DEV-16832
  • OpenLog Artemis DEV-16832

OpenLog Artemis

Artikelnummer:  

DEV-16832

Beschikbaarheid: In voorraad

€44.95
€ 44,95
0 Incl. BTW: € 54,39 
  • 1+ p/s € 44,95     Incl. BTW:€ 54,39
  •     Incl. BTW:€ 49,01 10+ p/s € 40,50   10%

De SparkFun OpenLog Artemis is een open source datalogger die voorgeprogrammeerd is om automatisch IMU, GPS, seriële gegevens en verschillende druk-, vochtigheid- en afstandssensoren te loggen. Dit alles zonder een enkele regel code te schrijven. OpenLog Artemis detecteert, configureert en logt automatisch Qwiic-sensoren. Hij is speciaal ontworpen voor gebruikers die veel gegevens in een CSV moeten vastleggen.

De OpenLog Artemis is uitgerust met een Inertial Measurement Unit (IMU) voor logging van drieassige accelerometer-, gyro- en magnetometergegevens. Ook heeft hij een ingebouwde temperatuursensor. Dit alles maakt dat hij zeer geschikt is voor het loggen van transporten zonder dat daarvoor de unit geconfigureerd moet worden.

De OpenLog heeft ook vier ADC-kanalen waarvan de aansluitingen aan de rand van de print gesitueerd zijn. Spanningen tot 2 V kunnen worden geregistreerd met een precisie van 14 bits. Bovendien is er een ingebouwde RTC toegevoegd, zodat alle gegevens van een tijdstempel kunnen worden voorzien.

De OpenLog Artemis is in hoge mate configureerbaar via een eenvoudig te gebruiken seriële interface. Sluit gewoon een USB-C-kabel aan voor een seriële verbinding met een snelheid van 115200 bps en open een terminal-programma voor de communicatie. De logging data wordt automatisch gestreamd naar zowel de terminal als een microSD-geheugenkaard. Door op een willekeurige toets te drukken, wordt het configuratiemenu geopend.

De OpenLog Artemis scant, detecteert, configureert en logt automatisch verschillende Qwiic-sensoren die op het bord zijn aangesloten, zoals bijvoorbeeld de sensoren die hieronder worden vermeld in andere interessante producten.

Meer informatie is beschikbaar op de website van Sparkfun.

Klantenscore: 9,0 / 10 op basis van

SparkFun, OpenLog Artemis, DEV-16832, Artemis, Microcontroller-Boards