Qwiic Twist - RGB Rotary Encoder Breakout

Item no.:
DEV-15083
€ 30,19 € 24,95
1-2 weken

Customer Reviews

Beoordeeld met 9.0 van 10 - Gebaseerd op 1797 reviews

De SparkFun Qwiic Twist is een digitale encodermodule met RGB-verlichting. Het uitlezen van de encoder, het genereren van interrupts, de schakelfuncties en het aansturen van de LED's zijn de functies die afgehandeld worden via de I2C-interface.

Eén omwenteling met de klok mee met de rotary encoder verhoogt de tellerstand met 24 en -24 als u tegen de klok in draait. Het aantal 'tikken' of stappen waarmee u de knop hebt gedraaid, worden verzonden via I2C. De rode, groene en blauwe LED's worden ingesteld via software. De LED's kunnen digitaal worden gemengd om meer dan 16 miljoen kleuren te maken.

Sparkfun heeft de Qwiic Twist voorzien van een encoder die de gebruiker een prettig klikgevoel geeft. Bovendien heeft de encoder een ingebouwde drukschakelaar zodat de gebruiker een GUI-menu of -element kan selecteren door erop te drukken. Sparkfun heeft ook een Arduino-bibliotheek geschreven voor de Qwiic Twist met alle verschillende functies van de Twist.

Meer informatie is beschikbaar op de website van Sparkfun.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: